• Hem
  • God Jul! - önsk...
Vänsterpartiet

God Jul! – önskar Faluvänstern!

Ännu ett år börjar gå mot sitt slut! För en del har det varit ett bra år och för andra har det varit mindre trevligt. Skulle vi sammanfatta detta år så skiljer det sig inte så mycket från de föregående åren, förutom det faktum att klyftorna i samhället har ökat med snabbare takt! Överklassen har fått rejäla bonusar och riskkapitalbolagen inom välfärden har gjort miljardvinster på våra skattepengar medan ungdomar har reats ut på arbetsmarknaden med otrygga villkor. I Falun har vi i Vänsterpartiet tillsammans med de andra Rödgröna partierna kämpat för att städa upp från ”Alliansrörans” förra mandatperiod och Vänsterpartiet har dessutom varit den starkaste rösten mot privatiseringar av välfärden! Vi vill inte ha några privata vinster i skola, vård och omsorg!

Vi i Vänsterpartiet säger JA till en gemensam ägd välfärd där begrepp som vinst och kund inte existerar! Dessa begrepp hör inte hemma inom den offentliga sektorn!

Från Faluvänsterns sida vill vi önska er alla en god Jul och ett gott nytt år! Kampen för ett rättvist samhälle fortsätter!

//Faluvänstern

Dela den här sidan:

Kopiera länk